KASTAMONU / TOSYA - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Okulumuz e-Safety Label e-Güvenlik Etiketi Aldı

Okulumuz, yürüttüğümüz e-Güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European School Net' in değerlendirme kriterleri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturarak 57.2 puanla e-Safety Label (Elektronik Güvenlik) Bronze Etiket almaya hak kazanmıştır.

Uluslararası alanda geçerli olan bu etiket, kurumumuza uluslararası platformlarda prestij kazandırmaktadır. Siber güvenlik konusu, okulumuzun güvenlik politikasının bir parçasıdır ve tüm personelimizi, öğrenci ve velilerimizi bu konuda bilinçli bireyler olarak hayata hazırlamak öncelikli hedefimizdir.

Etiketin geçerlilik süresi 2024 yılı Temmuz ayına kadar olup bu süre içerisinde gümüş madalya için gerekli çalışmaların yapılmasına devam edilecektir.

18-01-2023

Action Plan