Okulumuzda "HAYAT BİLGİSİ / LIFE SCIENCE" eTwinning Projesi Başladı

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba KALE'nin ortağı olduğu "HAYAT BİLGİSİ/LIFE SCIENCE" eTwinning projesi okulumuzda yürütülmeye başlanmıştır.

Hayat Bilgisi eğitimi sınıfların yanı sıra hayatın içine taşımayı hedeflemektedir. Okulda, evde, sokakta, doğada, kısacası hayatın her alanında öğrenmeye kesintisiz devam ediyoruz.

Bu proje ile bireylerin psikomotor bilişsel, duyuşsal, sosyal, dil ve öz bakım becerilerinin gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Projemiz okula, öğrenme ortamına renk katmak ve okula karşı olumlu tutumlar geliştirmek için kültür, sanat ve çevre faaliyetleri içermektedir.

Öğrenmenin en temel faktörü olan nitelikli bilişsel uyarıcının yanında, verimli dil etkileşimleri ve işlevsel psikomotor deneyimler öne çıkarılmıştır.

Projedeki etkinlikler öğrenci merkezli, tam öğrenme, aktif öğrenme, disiplinler arası çalışmaları esas alan uygulanabilir ve yapılandırılmış etkinliklere dayalıdır.

13-02-202313-02-2023

Yayın: 13.02.2023 - Güncelleme: 13.02.2023 22:08 - Görüntülenme: 493