Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. TURGUT REİS SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 2/2 TOSYA / KASTAMONU
Vizyon
Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağı’nın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.
Misyon
Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız.
08:30 - 15:00 Başlama - Bitiş Saati
Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No 24/2 37300 Tosya